web alapú szolgáltatások teljesítmény hangolása

Felmérések alapján a felhasználok első élménye a meghatározó miután egy web szolgáltatást kipróbálnak. Ezek alapján dől el, hogy az adott szolgáltatásnak mekkora sikere lesz a jövőben. Itt kulcs fontosságú a szolgáltatás magas rendelkezésre állása, a kiszolgálás gyorsasága valamint sikeressége.

Ha a felhasználó azt tapasztalja, hogy a szolgáltatás nem érhető el kétszer maximum háromszor még próbálkozik azt használni, azonban ezután más hasonló szolgáltatást keres.

Abban az esetben ha a kívánt szolgáltatás betöltési ideje a felhasználó böngészőjébe több mint a másodperc ötöd részébe kerül, akkor azt a szolgáltatást használók első élményét negatívan befolyásolják.

Ezen felhasználói élményeknek köszönhetően a kiesett forgalom a szolgáltatást nyújtó számára érezhető bevétel kiesést is okozhat.

 

Cégünk abban nyújt segítséget, hogy különböző web technológiák használatával azok bevezetésével hogyan nővelhető a felhasználók első élménye, ami a kesőbbiekben szignifikánsan meghatározza a szolgáltatás sikerességét a piacon.

Ezen szolgáltatásaink között szerepel:

- WEB technológiákhoz kapcsolódó optimális beállítások elérése, finomhangolása

- Teljesítmény monitorozás

- A rendszer szűk keresztmetszeteinek feltérképezése, ezekre javaslat tétele, orvoslása

- Architekturális változtatások javaslata a teljesítmény fokozása érdekében

- Javaslat tétel új technológiák bevezetésére